Weblog van Spruit - old

Hersenspinsels ontsproten aan het brein van een dotcomslaaf.

vrijdag, november 23, 2001

Gisteravond waren we op een trouwfeest van vrienden van ons. Het viel me op dat ons een aantal malen de opmerking ten deel viel dat wij nu de volgende zijn ... Was op de vorige bruiloft ook al zo. Daar had ik zelf nog niet zo over nagedacht eigenlijk. Wordt het nu tijd om daar over na te gaan denken? En op welke termijn zou dat moeten gebeuren dan?

dinsdag, november 20, 2001

Heb je eigenlijk al eens goed gekeken naar de kleding van Superman en sowieso alle superhelden? Superman, een van onze allergrootste fictieve helden, het brandpunt van geprojecteerde hoop op gerechtigheid van een beschaving, de man die een maillot draagt met zijn onderbroek er overheen! Waar komt dat vandaan? En dan ook nog al die rare maskers en een grote riem om te zorgen dat die onderbroek niet afzakt! Als je het mij vraagt is het nogal belachelijk. Misschien wordt het veroorzaakt door een gemeenschappelijke mentale afwijking van bedenkers van striphelden? Of is er een ongeschreven regel die bepaalt dat superhelden eruit moeten zien als opgedirkte drag queens? Dus ... vroeg ik me gewoon af.

zondag, november 18, 2001


Hi girls, I promised to put text with this photo saying that this picture was taken after a day of scuba diving in the great Atlantic Ocean. I think it is a nice photo anyway, so don't worry :-)