Weblog van Spruit - old

Hersenspinsels ontsproten aan het brein van een dotcomslaaf.

vrijdag, januari 25, 2002

Niet handig om met je gescheurde schouderbanden tot half twee te gaan zitten nurden. De kramp is aanzienlijk. Verder resultaat is wel dat ik nu ook het DHTML-menu kan beheren met mijn SpruitWare Content. Als de site er klaar voor is zal ik hier de link presenteren.

woensdag, januari 23, 2002

De laatste tijd ben ik redelijk uit mijn dak gegaan op het gebied van content management met ASP en Access databases. Omdat ik toch al zo ver was heb ik besloten meteen maar een distribueerbare versie te maken van mijn SpruitWare Content, zoals ik het gedoopt heb.

An example of how one can build a simple content management tool in ASP 3.0. This software is to be used freely by anyone and is supposed to be adapted to your own requirements.

Kenmerken zijn onder andere Shielded user access, Easy moving around directory structures, Add as much content types as you like, Easy online/offline functionality, Edit, add or delete content items en Logging of user access.

Aan eenieder die dit leest de uitnodiging om het tooltje uit te proberen en mij te melden wat je ervan vindt. Klik op de link hierboven of in het menu op download - SpruitWare Content om te downloaden en zelf te installeren.

dinsdag, januari 22, 2002

Edward heeft een nieuwe weblog opgestart voor tekkies, DutchTek. Zeker de moeite waard!

Hoezee! Ik hoef van de dokter de brace niet meer te dragen. Mijn arm bungelt nu een beetje onwillig langs mijn lijf. Als ik denk dat het lukt mag ik ook weer autorijden. Dan moet ik wel wat verder komen dan het buigen van mijn elleboog. Oefenen dus.

maandag, januari 21, 2002

De voortvluchtige Duitse hacker Kim 'Kimble' Schmitz is in Thailand opgepakt. Dat meldt het Duitse tijdschrift Der Spiegel.

De als hacker in M�nchen bekend geworden 'Kimble', wordt beschuldigd van handel met voorkennis waaraan hij zich voor 1,5 miljoen euro verrijkt zou hebben met aandelen van Letsbuyit.com.

Hij werd vrijdag opgepakt door de Thaise politie in opdracht van Duitse autoriteiten. Voor het OM in M�nchen is het nu nog afwachten wanneer hij aan Duitsland wordt uitgeleverd.