Archive for February, 2011

ArchiMate, one step too far??

Saturday, February 26th, 2011

When I model myself in ArchiMate, it looks something like this.

And when I model our weekly family visit to the gym, it looks something like this.

Funny! I can model my whole family like this and can even re-use components of my or my wife’s personality or physique when they are inherited by our children 🙂

Linux Multimedia Studio

Sunday, February 20th, 2011

Cool! Met Linux Multimedia Studio kun je makkelijk deuntjes maken 🙂 Pepe had ik gisteren ineens in mijn hoofd. Hij is nog niet helemaal af, maar ik moet nu stoppen.

Ik kan het weer!

Saturday, February 19th, 2011

Ik heb vandaag het grote rondje door Oud Oosterhout gerend in 22 min 17 sec. Zonder wandelen tussendoor (wel met opzij springen voor een Golf die uit een uitrit kwam, dus het had iets sneller gekund). Dit is een nieuw PR denk ik. Sinds mijn 20ste heb ik jarenlang iedereen voor gek versleten die zei dat ik wel weer kon gaan hardlopen als ik het goed zou opbouwen. Op dat moment kon ik namelijk nog maar 750 m rennen, dan kreeg ik steken in mijn knieën die verdergaan onmogelijk maakten. Hierdoor heb ik ook moeten stoppen met voetballen en ben ik serieus een jaar of twee van slag geweest. Zeker in het weekend, wanneer ik normaal gesproken een wedstrijd had. Je kunt je dus voorstellen hoe blij ik hier mee ben! Achteraf ben ik nog wel steeds benieuwd wat er toen met mijn knieën aan de hand was.